DUURZAME BEAUTY

Wij vinden dat mooi zijn verder gaat dan alleen het uiterlijke aspect. Respect voor je omgeving en de natuur vinden wij – in alles wat we doen – erg belangrijk. Daarom werken wij alleen met de meest duurzame en vegan producten, zowel voor styling en kleuring als beauty.

“Onze producten sluiten aan op de behoeften van nu, zonder dat dit invloed heeft op de behoeften van volgende generaties”

Less is More

Original & Mineral

Rasa

Less is More

Omdat je met minder meer kunt maken. De filosofie van dit product is buitengewoon puur en echt.

Opgericht door scheikundige en kapper Dr. Doris Brandhuber, een chemica gespecialiseerd in aromatherapie en Hannes Trummer, kapper en haarstylist, ooit afgestudeerd aan de kunstacademie in Graz. Uit hun samenwerking zijn gebruiksvriendelijke en duurzame producten ontstaan.

Na jaren ervaring in het kappersvak, weet ik wat onze klanten nodig hebben en tegelijk iets gebruiken wat het milieu niet zal aantasten.

Ook mijn eigen huid was altijd erg uitgedroogd, doordat ik iedere dag met synthetische stoffen in aanraking kwam. Sinds het gebruik van Less is More is dit probleem opgelost, omdat het geen synthetische ingrediënten bevat droogt mijn huid niet meer uit.

Uiteraard geldt dit ook voor het haar. Met gebruik van de shampoo van Less is More hoef je je haar niet meer zo vaak te wassen, het haar wordt niet slap en het is buitengewoon voedend. Je hebt er ook zeker maar een klein beetje van nodig, het zit hem in de naam ‘Less is More’

Alle ingrediënten in Less is More biologische haarverzorgingsproducten zijn met zorg geselecteerd op hun effectiviteit, zuiverheid en met het optimale respect voor de huid en het milieu. Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, snel en volledig biologisch afbreekbaar en van gecertificeerde biologische producenten. De zuiverste essentiële oliën dragen bij aan functionaliteit, welzijn en genot.

Less is More is tegen dierproeven.

Original & Mineral

Gezond haar begint als het vrij is van stress, verminder daarom de overbelasting van het haar.

Original & Mineral heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald en deze vervangen voor milde, natuurlijke, botanische extracten en actieve mineralen. Alle O&M producten zijn mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid, bevatten geen agressieve geur en zijn tegelijkertijd super effectief. De kleuringen van O&M ogen heel natuurlijk, waardoor het lijkt of het je eigen kleur is.

Rasa

Deze crème deo bestaat alleen uit natuurlijke en biologische ingrediënten, die ervoor zorgen dat vieze luchtjes niet ontstaan en zelfs verdwijnen. Omdat het van vitaal belang voor je gezondheid is dat je lichaam gifstoffen kan blijven afvoeren, is dit geen anti-transpirant deo. Je zweet dus wel, maar zonder de bijbehorende vieze luchtjes.

Deze natuurlijk crème deo is veilig voor borstkankerpatiënten.