DUURZAME BEAUTY

Wij vinden dat mooi zijn verder gaat dan alleen het uiterlijke aspect. Respect voor je omgeving en de natuur vinden wij – in alles wat we doen – erg belangrijk. Daarom werken wij alleen met de meest duurzame en vegan producten, zowel voor styling en kleuring als beauty.

“Onze producten sluiten aan op de behoeften van nu, zonder dat dit invloed heeft op de behoeften van volgende generaties”

Less is More

Helemaal Shea

Original & Mineral

Less is More

Omdat je met minder meer kunt maken. De filosofie van dit product is buitengewoon puur en echt.

Opgericht door scheikundige en kapper Dr. Doris Brandhuber, een chemica gespecialiseerd in aromatherapie en Hannes Trummer, kapper en haarstylist, ooit afgestudeerd aan de kunstacademie in Graz. Uit hun samenwerking zijn gebruiksvriendelijke en duurzame producten ontstaan.

Na jaren ervaring in het kappersvak, weet ik wat onze klanten nodig hebben en tegelijk iets gebruiken wat het milieu niet zal aantasten.

Ook mijn eigen huid was altijd erg uitgedroogd, doordat ik iedere dag met synthetische stoffen in aanraking kwam. Sinds het gebruik van Less is More is dit probleem opgelost, omdat het geen synthetische ingrediënten bevat droogt mijn huid niet meer uit.

Uiteraard geldt dit ook voor het haar. Met gebruik van de shampoo van Less is More hoef je je haar niet meer zo vaak te wassen, het haar wordt niet slap en het is buitengewoon voedend. Je hebt er ook zeker maar een klein beetje van nodig, het zit hem in de naam ‘Less is More’

Alle ingrediënten in Less is More biologische haarverzorgingsproducten zijn met zorg geselecteerd op hun effectiviteit, zuiverheid en met het optimale respect voor de huid en het milieu. Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, snel en volledig biologisch afbreekbaar en van gecertificeerde biologische producenten. De zuiverste essentiële oliën dragen bij aan functionaliteit, welzijn en genot.

Less is More is tegen dierproeven.

Helemaal Shea

Naast ons huismerk Less is More, gemaakt met etherische oliën, hebben wij nu ook een heel fijn nieuw product in de salon liggen.
Fantastische vegan zepen en shampoo bars en natuurlijke huidverzorgingsproducten. Alles wordt met zorg en liefde met de hand gemaakt in kleine oplages zodat je altijd een vers product hebt! Lokaal geproduceerd, plasticvrije verpakking en vrij van sulfaten en siliconen.

DETOX
Dit product is een perfecte detox voor je haar als je nog met synthetische producten je haar reinigt. Het zal ervoor zorgen dat je haar minder snel vet zal worden en je haar wordt er sterker en glanzender door. En niet te vergeten je spoelt geen plastics door je afvoerputje!

Original & Mineral

Gezond haar begint als het vrij is van stress, verminder daarom de overbelasting van het haar.

Original & Mineral heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald en deze vervangen voor milde, natuurlijke, botanische extracten en actieve mineralen. Alle O&M producten zijn mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid, bevatten geen agressieve geur en zijn tegelijkertijd super effectief. De kleuringen van O&M ogen heel natuurlijk, waardoor het lijkt of het je eigen kleur is.