SAZA’S NATUURLIJKE HAARROUTINE

Heb je last van haaruitval, droge hoofdhuid of eerste tekenen van grijs wordend haar? Heeft jouw haar zijn natuurlijke glans en kracht verloren? Wij hebben een borsteltechniek ontwikkeld die zorgt voor een balans in zuurstof, groei en krachtig haar, zelfs bij de meest dunne en fijne haartypen.

“Mijn haar zit gewoon goed iedere dag. Het is voller en valt beter! Ik hoef mijn haar eigenlijk niet meer te wassen

Ik was het soms omdat de shampoo van Less is More  zo lekker ruikt, niet omdat het vet is.

De producten van Less is More ruiken heerlijk en natuurlijk. Dat is eigenlijk de grootste pro: het zijn (h)eerlijke producten, goed voor mij en goed voor onze kostbare wereld!

Ik borstel iedere avond voor het slapengaan mijn haar uitgebreid. Ik gebruik het serum nu 1 keer per week als onderhoud als ik mijn haar nat heb gemaakt (eerder gebruikte ik het drie keer per week). 

De borstel, spray en het serum zou ik iedereen met een beetje futloos, fijn haar zeker aanraden! Het is heel fijn om mij niet meer onzeker te voelen over hoe mijn haar zit!

Die geuren oh my…!”

Bij Saza Care staan we voor mooie, natuurlijke producten die werkzaam zijn voor huid en haar. Wij hebben een hele bijzondere haar routine waar we zulke mooie resultaten bij zien en horen.

Natuurlijke ingrediënten, de puurste ingrediënten die ook nog eens voeden! Klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is zo. Gegarandeerd succes binnen drie maanden met onze tips!

BORSTELEN

DE SPRAY

HET SERUM

Stap 1: Borstelen – zuurstof 

Je haar borstelen is een belangrijk onderdeel van je verzorgingsritueel.  

De juiste borstel is essentieel voor jouw natuurlijke haarroutine zodat je niet meer haar uittrekt en op de juiste manier onzuiverheden op de hoofdhuid verwijderd en het natuurlijke vetlaagje verdeelt door het haar.

  • Borstelen reinigt je haar en hoofdhuid. Het verwijdert oud haar, dode huidcellen, eventuele chemische producten en andere restjes die in je haardos achter blijven.
  • Het stimuleert de haarvaten waardoor de bloedcirculatie verbetert, wat hoognodige zuurstof en voedingsstoffen richting de haarvaatjes brengt. 
  • Dat stimuleert weer de haargroei en zelfs de wortels worden hierdoor versterkt , waardoor je minder haar verliest. 
  • De talgklieren produceren talg, ook wel sebum genoemd; een beschermende olie en een natuurlijke conditioner. Door je haar te borstelen stimuleer je deze klieren en verdeel je het sebum vanaf de wortel tot aan de puntjes van je haar. Hierdoor wordt het sterker, weerbaarder, minder droog, zachter en glanzender. Als je dit niet uit borstelt dan kan het een vettige hoofdhuid veroorzaken, waardoor je het haar vaker zal moeten wassen. Zeker als je dit thuis ook dagelijks doet, zal je het minder vaak hoeven wassen en zal het haar steviger en gezonder aanvoelen. 

Stap 2: De spray – stimulans

Nadat je je haar geborsteld of gewassen hebt is de volgende stap: de spray met natuurlijke cafeïne en koffie extract.. Breng  de spray op een aantal plekken op de hoofdhuid aan en masseer deze een aantal minuten goed in.

De combinatie van biologische en kruiden-actieve ingrediënten, activeert en revitaliseert haarwortels en hoofdhuid van binnenuit om de eerste tekenen van veroudering van de hoofdhuid, het haar en de haarstructuur te vertragen en haarpigmentatie en haargroei te behouden. 

Cafeïne bevordert de haargroei en vergroot de diameter van de haarvezel. De ingrediënten in deze spray ruiken heerlijk en zijn natuurlijke cafeïne en koffie extract, deze spray is helemaal natuurlijk! 

Stap 3: Het serum – de verzorging

Een finishing touch is….de verzorging. Verdeel een aantal druppels serum op je vingertoppen en breng dit aan op de hoofdhuid. Masseer het vervolgens een aantal minuten goed in. Ook dit doe je nadat je je haar geborsteld of gewassen hebt. Je wisselt dit af met de spray en voor droog haar is het advies om drie keer per week een paar druppeltjes van het serum te gebruiken. 

De hoofdingrediënten bestaan uit het extract van een Zwitserse appelboom, dit extract beschermt de levensduur van de huidstamcellen en vertraagt veroudering van de haarzakjes. Erwten spruit extract, activeert haargroei en voedt de dermale en epidermale lagen van de hoofdhuid. Basilicum extract, stimuleert en verdubbeld de hoeveelheid haar. 

Bij elke haarbehandeling bij Saza Care maken wij gebruik van dit borstel verzorgingsritueel (natuurlijke haarroutine).
Wij zien zulke mooie resultaten! Wil je specifiek advies over jouw haartype en het gebruik? Stuur ons een bericht. En laat uiteraard weten wat jouw resultaat is! 

Liefs, Team Saza

Nieuwsbrief