Over Saza

Als kapster hoor je elke dag een boel verhalen. Veel van die verhalen gaan over drukte en stress, over continu voor iedereen zorgen. Zorgen voor de kinderen, voor ouders, collega’s, noem het maar op. Maar wie zorgt er eigenlijk voor jou? Precies: dat doen wij!

In deze drukke tijden is het belangrijk om een plek te hebben waar je kunt ontspannen, een plek waar je niks moet en helemaal jezelf kunt zijn. Een plek waar je net iets mooier vandaan gaat dan heen kwam. Bij Saza maken we die plek elke dag opnieuw. Tijd speelt bij ons geen rol.

Vanuit het verlangen naar een ruimte met een huiselijke sfeer en alle aandacht voor haar klanten, begon Sanna jaren geleden in haar eigen huis aan de Brouwersgracht met één stoel.

Omdat één stoel al snel te weinig was, verhuisde ze naar de Binnen Oranjestraat, waar ruimte was voor twee stoelen. Het gaf haar een heel tevreden gevoel dat haar klanten tijdens de behandeling écht tot rust kwamen. Langzamerhand ontstond de wens om dat gevoel met collega’s te delen.

Op de Haarlemmerdijk vond Sanna de ideale ruimte om deze wens te verwezenlijken. In een rustige, esthetische sfeer kun je hier sinds 2016 terecht voor een natuurlijke look die zowel bij jouw uiterlijk als persoonlijkheid past.

Duurzaamheid is ook belangrijk bij Saza. Daarom zijn we een flagshipstore van het Weense merk Less is More, dat biologisch gecertificeerde haarproducten en parfum maakt. Los van de natuurlijke ingrediënten zijn we dol op de geuren en texturen van deze producten.