OVER SAZA

Welkom bij Saza Care, een all-in beauty concept voor natuurlijke schoonheid, voor huid en haar.

Mijn naam is Sanna Martin, oprichtster van Saza Care. Samen met mijn man en collega’s heb ik van de Haarlemmerdijk 146 mijn ideale werkplek gemaakt. Elke dag als ik de salon binnenkom, voel ik me thuis en ontspannen. Dat gevoel wil ik ook aan onze gasten (mee)geven;-) Ik heb jarenlang ervaring als kapster en heb samengewerkt met topkappers, het ontbrak soms aan warmte en vriendelijkheid naar hun gasten en personeel. Dat wilde ik in mijn eigen zaak anders doen. Ieder persoon is uniek en verdient het om zichzelf te mogen zijn!

Vanuit de ervaring in mijn vakgebied is vanzelf de passie ontstaan om meer te kunnen betekenen voor mijzelf en mijn trouwe gasten. Beauty/schoonheid gaat verder dan alleen het uiterlijk! Wat goed is voor jezelf EN je omgeving. Wat zit er in de producten die ik gebruik en wat doet dat met je omgeving? Het is nu meer dan ooit het moment om daar heel bewust mee om te gaan.

Ik geloof in de kracht van de natuur, dat is waarom wij al 10 jaar alleen maar gebruik maken van producten met de mooiste ingrediënten die geen afbreuk doen aan je huid en haar, maar voeden.Met natuurlijke producten behaal je een mooi resultaat en zal je eigen haar en huid sterker worden dan ooit. Al na drie maanden boek je resultaat voor  je haar & huid!

Hierbij willen wij ook ons steentje bijdragen aan het milieu, ter preventie van chemische producten in het milieu.

Kortom met oog voor de natuur, omgeving, goed voor het milieu en de producten die wij gebruiken zijn ontwikkeld door een aromatherapeut; dat voel en ruik je!

Quote van een klant

Natuurlijke cosmetica en haarproducten die ook nog eens geweldig ruiken elke keer je eigen mini spa….

Vol trots krijgen wij al jaren 5-star reviews! Dankbaar!

Wil je meer weten, mail of bel, of maak een afspraak en laat je betoveren door de geuren en krachtige werking. Wij maken desgewenst een op maat gemaakte aanpak en werken met de seizoenen en kijken naar jouw huid/haartype.

Wees welkom en laat je verrassen in de salon.

Elroy
Carlijn
Danielle
Selin